Hvem er vi?

Det er sikkert at købe en brugt bil

Det kan betale sig at investere i en brugt bil frem for en ny – så længe du vælger en forhandler, der prioriterer garanti og kundeservice og har øje for kvalitet.

Vi er blandt landets mest ambitiøse og hurtig voksende bilforhandlere, med priser fra 80.000.- til 1.000.000.- skulle der være noget for enhver smag og pengepung. Vores ambition er at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris, og det er uanset om du befinder dig i nord, syd, øst eller vest. Vi er friske med bytteprisen på deres bil, med markedets største og stærkeste finansiering og leasing muligheder. Lav rente, længere løbetid..

Der er besparelser at hente

Men kvalitet, garanti og kundepleje betyder ikke højere priser – i hvert fald ikke hos os. Prisen på mellemklassebiler er her ofte 10-20.000 kr. billigere end andre steder. Og når det drejer sig om de dyre luksusbiler, er besparelsen ofte endnu større. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi har et meget bredt netværk med kontakt til samarbejdspartnere i hele Europa.   Vi er én af Danmarks mest ambitiøse forhandlere af brugte biler. Med et bredt udvalg af bilmærker i de nyeste modeller og i enhver prisklasse, er vi klar til at tilbyde dig din drømmebil..

Forskellige mærker

Vi forhandler: Audi, BMW, Mercedes, og Volkswagen og har hertil et stort udvalg af nyere brugte biler. Ud over køb af biler tilbyder vi hos Holmebiler også en række attraktive finansierings- og leasingstilbud. Muligheder er dermed mange, om end du ønsker at købe eller lease din næste bil.

Vi tager forbehold for tastefejl.

Beregn byttepris

Book prøvetur